Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına yalnızca çıkış yeterli kabul edilir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri, gayrı katlardan ayrılan yangın baplarıyla donatılmalıdır. Bu kapılar yangın yerinde otomatik olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

ve kontrolleri kuruluşlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son perese uyanıklık edilmektedir. Medyaya yansıcephe ve yangın bapsı nedenli yaşama kayıplarının olması istanbul Yanggın kapısı fiyatları bu mevzuya illet ögönen verilmesi gerektiğinin en önemli soyıtıdır.

 Işlevsel başüstüneğu derece tezyinî layihamlara da malik olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine mütenasip olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları, yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir ahit aralığında engellerken aynı zamanda insanların geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Mimarilır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Yangın çıkış kapısı istanbul Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik Yangın kapısı istanbul pası kabilinden evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Fakat bu konuda müntesip yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate kırmızıınmalıdır. Her yapı bağırsakin yangın riziko analizi strüktürlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna göre belirlenmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Report this wiki page